fbpx

Over ons – Fast and Fashionable

Over ons – Fast and Fashionable,

Allereerst, wat super leuk dat je wat meer over ons te weten wilt komen!

Welkom bij Fast and Fashionable, mijn naam is Debby van den Eijnden en ik ben de oprichter van deze webshop. Na lang overwegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in 2019 begonnen met deze webshop. Naast mijn vaste baan als administratief medewerker ben ik ook mijn hart gaan volgen en focus ik mij nu ook op mijn passie, mode.

Meerdere keren in het jaar zal ik op pad gaan om de leukste en nieuwste items voor jullie te scoren! Uiteraard probeer ik deze nieuwe items zo snel mogelijk op de site te plaatsen maar zoals jullie misschien al gezien hebben sta ik zelf model voor de site. Jullie zullen dus begrijpen dat het nogal een werk is voordat het ook daadwerkelijk online staat. 

Naast de webshop kunnen jullie leuke nieuwtjes in de gaten houden via Facebook, Instagram en onze nieuwsbrief. Zo staan wij bijvoorbeeld een aantal keer per jaar met een kraam op evenementen, denk bijvoorbeeld aan een Swan. market of een jaarmarkt. Ook doen wij Lady’s Fashion Party’s, deze kunnen zelfs op een locatie naar keuze gehouden worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een vereniging, club of gewoon bij jou thuis! Bezoek de site Ladies Fashion Party makkelijk aan te vragen. De Ladies Fashion Party wordt in samenwerking met Rosmolino Jewelry georganiseerd. Extra veel leuks en variatie dus!

Mochten jullie vragen, verzoekjes of tips hebben dan zijn deze van harte welkom! Mail, app of bel mij. Ik mag de site dan wel gemaakt hebben, maar hij is er voor jullie.

Hopelijk tot snel online en anders misschien een keer op een event!

Heel veel liefs,

Debby van den Eijnden
Fast & Fashionable