Over ons

Lieve dames,

Welkom bij Fast and Fashionable, mijn naam is Debby van den Eijnden en ik ben de oprichter van deze webshop. Na lang overwegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Naast mijn vaste baan ben ik ook mijn hart gaan volgen en focus ik mij op mijn passie, mode.

Meerdere keren in het jaar zal ik op pad gaan om de leukste en nieuwste items voor jullie te scoren! Uiteraard probeer ik deze nieuwe items gelijk op de site te plaatsen.

Naast de webshop kunnen jullie leuke nieuwtjes in de gaten houden via Facebook en Instagram. Zo staan wij een aantal keer per jaar met een kraam op evenementen, denk bijvoorbeeld aan een Ladies Night of een Swan. market. Ook doen wij Lady’s Fashion Nights, deze kunnen ook eventueel op locatie naar keuze gehouden worden!

Mochten jullie vragen, verzoeken of tips hebben dan zijn deze van harte welkom! Mail, app of bel me. Ik mag de site dan wel gemaakt hebben, maar hij is er voor jullie.

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Debby
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe kleding, uitverkoop of andere acties.