Over ons

Over ons,

Welkom bij Fast and Fashionable, mijn naam is Debby van den Eijnden en ik ben de oprichter van deze webshop. Na lang overwegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in 2019 begonnen met deze webshop. Naast mijn vaste baan als administratief medewerker ben ik ook mijn hart gaan volgen en focus ik mij nu ook op mijn passie, mode.


Meerdere keren in het jaar zal ik op pad gaan om de leukste en nieuwste items voor jullie te scoren! Uiteraard probeer ik deze nieuwe items zo snel mogelijk op de site te plaatsen maar zoals jullie misschien al gezien hebben sta ik zelf model voor de site. Je zult dus begrijpen dat het nogal een werk is voordat het ook daadwerkelijk online staat. 

Naast de webshop kunnen jullie leuke nieuwtjes in de gaten houden via Facebook, Instagram en onze nieuwsbrief. Zo staan wij bijvoorbeeld een aantal keer per jaar met een kraam op evenementen, denk bijvoorbeeld aan een Ladies Night of een Swan. market. Ook doen wij Lady’s Fashion Nights, deze kunnen ook eventueel op locatie naar keuze gehouden worden! Op de site is een link aangemaakt om deze Ladies Fashion Night makkelijk aan te vragen.

Mochten jullie vragen, verzoeken of tips hebben dan zijn deze van harte welkom! Mail, app of bel mij. Ik mag de site dan wel gemaakt hebben, maar hij is er voor jullie.

Hopelijk tot snel online en anders misschien een keer op een event!
 

Liefs,

Debby

Even voorstellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe kleding, uitverkoop of andere acties.