fbpx

Klantenservice Fast and Fashionable

Persoonlijke klantenservice

Klantenservice van Fast and Fashionable.
Heb je een speciaal verzoek of gewoon een vraag, neem dan contact met ons op via het contactformulier, online chat op  onze Facebook pagina of WhatsApp.

LEVERING

Wij versturen al onze pakketten via PostNL. Verzending zal binnen 3 werkdagen gebeuren. Wanneer hiervan wordt afgeweken krijg je uiteraard bericht. Eventuele leveringskosten worden in je winkelmand weergegeven.

PRIVACY & VEILIGHEID

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Doorverkopen doen wij niet aangezien we daar zelf ook niet van houden. Omdat wij gebruikmaken van betaaldienst Mollie en pakketbezorger PostNL zullen, alleen de benodigde gegevens wel aan deze twee diensten worden doorgegeven. Doordat wij gebruikmaken van de betaaldienst Mollie is onze betaalomgeving optimaal beveiligd.

RETOUR STUREN

Uiteraard is het mogelijk om binnen 14 dagen je aankoop terug te sturen mits deze onbeschadigd is. Wij vergoeden altijd het volledige bedrag. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

BESTELLEN

Bestellen kan uiteraard gewoon via onze website. Mocht je echter vragen of speciale wensen hebben kun je altijd contact opnemen met ons via het contactformulier, de chat-functieop Facebook of via WhatsApp.

KLACHTEN

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@fastandfashionable.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klantenservice